Силикон прелива мила моя, майно льо...(СНИМКИ)

Булевард

12-12-2012, 14:00

Автор:

Сашо Стоянов

Всичко от Автора

Джулиана Гани грабна короната за еротичен модел на безумна церемония

Едрогърдата брюнетка с италиански примеси, поне в името, Джулиана Гани спечели ежегодния конкурс Best Erotic Model.

В надпреварата се включиха десет момичета от цялата страна, но те така и не можаха да блеснат заради безумната сценография и сюжет. Първоначално имаше препратки към Дивия Запад, но никой така и не разбра какво общо има този период с еротиката, Адел, малкия поп певец Цветелин и фолкпевеца Джордан, който така и не пя, тъй като му прилоша.

Единствени в стилистиката на Дивия Запад бяха водещите Киро Скалата и Лили Иванова. Но не поп певицата, а победителка в конкурс за силиконови гърди. Организаторката Мариана Маринова едва ли е гледала репетиция на двамата, иначе едва ли биха излезли на сцената. И ако донякъде публиката бе готова да прости на Лили заради щедрото деколте какво да се каже за Скалата. Най-честите му реплики бяха, че вдига щанги и не може да чете. Когато го правеше пък бе повече от нелепо. В сценария му липсваха често имена и мускулягата трудно импровизираше. Фамилиарничеше с част от журито и създаде впечатление, че е на сцената единствено да рекламира енергийни напитки и някакъв фитнес.

Журито пък бе оглавено от д-р Ильо Стоянов, който бе подготвил чек за 10 000 лева във формата на подобрения в клиниката му. Своя глас дадоха още Славена Вътова и Мистър България 2012 Мартин Иванов.

Самите кандидатки в началото излязоха по трико, което бе в пълен контраст с музиката на Енио Мориконе. И точно, когато започнаха коментарите и суетенето на сцената отнякъде изкочи Гергана Райчевска с пистолет, като така и не се разбра нейната роля.

 

В следващите два тура все пак започнаха аплодисментите, тъй като участничките дефилираха на сцената по бельо и секси тоалети. Анджелина Гани бе най-атрактивна, а бюстието й не издържа на силиконовия натиск и услужливо зарадва част от гостите на конкурса.

Част от кандидатките пък предпочетоха да блеснат със своите визитки. На една от тях мечтите й стигнаха до корица на еротично издание, друга призна, че лелее да управлява холдинг. Не някаква си фирмичка - холдинг! Друга кандидатка за слава пък трябваше да направи впечатление, че от всичко най-много обичала живота.

Кашата стана пълна при връчването на специалните награди и лентите, сякаш да затвърди аматьорския подход към еротичната надпревара. На сцената започнаха да излизат победителки от последните три издания на Мис Силикон, яки момчета връчваха стекчета с енергийни напитки, а Киро Скалата доволно подканяше: "Ето карта за фитнесчето, а сега застанете за снимка, айде медиите - снимайте. Някой господин няма ли даде пликче с пари?".

Финалът също бе неочакван. След като коронясаха победителката Гани и нейните подгласнички, вместо обичайните сълзи и усмивки и позиране пред фотографите, Киро и Лили забиха пирона с "Айде, момичета, това е всичко, можете да се порадвате на наградите си".