Майкъл Дъглас спасява брака на Дани де Вито

Булевард

12-12-2012, 16:10

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Нисичкият актьор иска да върне съпругата си

Майкъл Дъглас се превърна в брачен консултант на приятеля си Дани де Вито. Актьорът, който е женен за актрисата Катрин Зита-Джоунс, помага на нисичкия си колега Де Вито да спаси брака със съпругата си Риа Пърлман.

Дъглас казал на Де Вито, че трябва да направи всичко възможно да спаси 30-годишния си брак, защото може никога да не намери толкова прекрасна жена като Риа. "Когато Майкъл разбра, че Дани и Риа се разделят, той му каза, че прави голяма грешка", разкри запознат източник.

"Майкъл обича Риа и каза на Дани, че никога няма да намери друга жена като нея. Двамата се допълваха идеално и са най-добри приятели. Той му каза, че трябва да направи всичко възможно да си върне Риа и да се осъзнае бързо преди да е станало късно", допълни източникът.

"Те все още опитват да оправят нещата и за момента са просто добри приятели, но вървят в правилната посока. Майкъл има авторитета да говори за брака. Той е с Катрин от 12 години и научи много от проваления си първи брак с Диандра Лъкър. Убеден е, че Дани и Риа ще оправят разногласията си и отново ще се съберат", заяви още източникът.