Спират временно водата по ул. "Горица" в "Овча купел"

Мисия София

13-12-2012, 07:30

Снимка:

"Софийска вода"

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

"Софийска вода" подменя амортизирани водопроводи

Заради изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Горица" кв. "Овча купел І", днис се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", съобщиха от дружеството.

Водата ще бъде спряна на живеещите по ул. "Горица" от бул. "Цар Борис ІІІ" до ул. "Народен герой".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. "Горица" ъгъла с ул. "Народен герой".

Също днес във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Рила" кв. "Курило" град Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Чавдар войвода", ул. "Оранжериите", ул. "Ливадски път", ул. "Свети Иван Рилски", ул. "6-ти септември", ул. "Искърско дефиле", ул. "Зорница".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. "Чавдар войвода" и ул. "Рила".

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на "Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги, твърдят от дружеството.