Dubfire посреща Нова година с родните фенове

София Лайф

13-12-2012, 11:05

Снимка:

Ялта

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Диджеят с новогодишен сет в Ялта

Феновете на електронната музика ще посрещнат новата 2013 година в Ялта със специалния гост Dubfire.

Роден в Иран, израснал в Щатите и световно признат, Dubfire се наложи като технологичен новатор, продуцент и собственик на влиятелния лейбъл SCI+TEC Digital Audio. Само няколко години след като напусна дуото Deep Dish, с което спечели Грами, самостоятелната му кариера вече е белязана неколкократно с титлите „Най-добър минимал” и „Най-добър техно артист” от Beatport.

Той е от диджеите, които имат специално отношение към българската публика.

"Никога няма да забравя участието си на Solar Summer Festival това лятото заедно с Richie Hawtin. Беше един от онези пъти, когато музиката, звука, светлините, визията, публиката, мястото и изгрева на слънцето се сляха в легендарен момент във времето не само за мен, но за абсолютно всеки, който беше там. Безсънните нощи и дългите полети си струват само заради ентусиазма и енергията на българската публика. Разбира се, това не са единствените две причини да избера новогодишното парти в Yalta Club. В навечерието на Нова година за мен е важно да съм заобиколен от хората, които приемам за мое семейство когато съм далеч от вкъщи. Българска публика винаги са ме подкрепяли, от първото ми идване в България, и съм сигурен, че новогодишното парти ще е отново страхотно", сподели Dubfire.

За визитата си у нас на 31 декември той пристига със своя виджей от Human Studio. Oсвен него Dubfire ще доведе още едно име - Shaded. Скейтър и сърфист, който има какво да ни разкаже за по-гръндж страната на модерното техно. От българска страна в новогодишното парти ще се включат резидентите на Ялта Juan Alvarez и Liubo Ursiny.

Билети за събитието са пуснати в продажба в мрежите на eventim.bg и ticketstream.bg.