Мария Илиева е новото лице на AVON

Булевард

13-12-2012, 13:20

Снимка:

AVON

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Певицата ще представя козметичния гигант у нас през 2013

Мария Илиева ще бъде новото лице на AVON България през 2013 г., съобщиха от компанията.

Певицата заразява със своето позитивно излъчване, естествена красота и безупречен професионализъм, тя е блестящ пример за успешна и красива дама, но и същевременно загрижена за важни за обществото каузи. Освен всичко друго Мария въплъщава едни от най-важните ценности на AVON, компанията за жени, като отдаденост и дългогодишна подкрепа за различни социални каузи и благородни инициативи, доволни са от договора в козметичния гигант.

"За мен е чест да се присъединя към голямото семейство на AVON. Това е компания, която се грижи за красотата и благоденствието на жените по света, дава им възможност да се развиват и ги прави уверени в собствените им възможности. Чувствам се поласкана да се наредя сред едни от най-успешните и красиви жени-посланици на AVON в света като Рийз Уидърспуун, Салма Хайек, Фърги, Мила Йовович, и Ивет Лалова, които са голямо вдъхновение за мен", сподели от своя страна Мария Илиева.

Мария Илиева е втората българка, която AVON избира за свое лице в България след Ивет Лалова, която беше посланик на компанията през 2012 г. Съвместната историята на българската поп-икона и AVON започва още преди 10 години, когато тя става първият посланик на кампанията на AVON срещу рака на гърдата "От любов към живота".

"Щастливи сме, че вдъхновихме Мария да стане лице на марката през следващата година, тъй като това беше едно логично продължение на успешното ни партньораство през годините. Тя е изключително талантлива и всички нейни успехи не само на сцената, но и извън нея, ни карат да се гордеем с факта, че тази красива и успешна жена ни подкрепя като лице на AVON и посланик на филантропските ни кампании”, сподели Валентина Бешевишка, Маркетинг мениджър на AVON за регион Дунав.