Нефтохимик започва подготовка на 14 януари

Спорт

13-12-2012, 14:01

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Скаутите на отбора са набелязали няколко футболисти за зимна селекция, но засега имената им остават в тайна

Веднага след двубоя с Пирин Гоце Делчев футболистите на Нефтохимик ще бъдат пуснати в зимна ваканция. Първия сбор на играчите ще бъде на 14 януари. Все още не са фиксирани датите за подготвителните лагери на отбора, но засега е ясно, че единият от тях ще бъде в Правец. Няколко отбора по това време ще с подготвят в градчето, което предлага отлични условия за тренировки и възстановяване. Там по това време ще има и други отбори, с които е възможно да се изиграят 2 или 3 контролни срещи.

Обмислят се и други възможности за подготовката на отбора за пролетния полусезон, който според наставника на бургазлии ще е по-тежък от отминалия.

Скаутите на отбора са набелязали няколко футболисти за зимна селекция, но засега имената им остават в тайна. Те ще бъдат представени на първия тренировъчен ден след нова година. Засега спортно техническото ръководство търси двама офанзивни футболисти – нападател и халф и един дефанзивен, но точната му позиция не бе спомената от треньора. Ненов не каза и дали ще има освободени футболисти, но това ще стане ясно на по-късен етап.