Стойка започна да се чуди за Боби

Бургас Лайф

14-12-2012, 02:40

Снимка:

Big Brother

Автор:

Пепи Чобанова

Всичко от Автора

Пипирудените трепети може да разклатят Къщата в последните дни

"Възможно ли е?" – това започна да се чуди пипирудата Стойка за наличие на любовни чувства към довереника си в Къщата Боби. След като удари на камък с другата сюжетна линия Боби-Цеце и стана ясно, че дори и да се случи нещо между тях, то ще е извън Нови хан, Големият брат привика в изповедалнята Стойка да я препита за Боби.

Там пловдивската актриса трябваше да отговаря на редица въпроси свързани с интимните си трепети относно ръгбиста. "Как си обясняваш огромното влияние на Борислав над теб", "Имало ли е случаи, в които си била увлечена по Борислав" бяха част от въпросите на Всевиждащия,  на които в крайна сметка след  дълго мрънкане и мислене Стойка каза твърдо "не" и "не знам". След като се върна при останалите тя сподели част от преживяното.

"Задаваха ми супер нелепи въпроси, такива на каквито си казваш има ли нещо, което да ги накара да ме питат това", обясни пловдивчанката на Цеце. Боби обаче сподели мнение, че са и задавали питанки, на които вече категорично знаят отговорите.

"Ти си ги излъгала, според  мен, Стойке, ти не можеш да кажеш истината, в положението в която се намираш", заключи Боби след което сподели, че имал рентген, с който виждал в главите на хората и не му трябвали много обяснения.

Малко по-рано в епизода пък забавна игра превърна Миро в крастава жаба, а Найден изпоти половин България като накара красавиците в Къщата да се съблекат. Това беше част от поредната мисия в риалитито. Условието, че стара вещица от Карпатите е приготвила отвара, която дава магически сили беше ясно само на човека в изповедалнята. Останалите обаче получаваха директни инструкции как трябва да се държат със съквартиранта си, вкусил от тайнственото питие.

Миро получи суперсилата всички в Къщата да са влюбени в него за малко. След като бе запитан  ексшампиона така и не успя да намери разлика в поведението на останалите към него преди и след отварата. За наказание, Големият брат го накара да скача като жаба и да говори на неразгадаем език. От съчувствие пък останалите се присъединиха към нелепата жабешка ситуация, в която изпадна Миро. Лудетината Найден пък много бързо се усети, че всички трябва да го имитират и го удари на стриптиз, като съблече жените наоколо от раз.

Междувременно Боби си направи майтап с Цеце като я обинтова в чаршаф, завърза я и се оттегли отстрани да се смее необезпокояван. Изпадналата в беда манекенка започна да вика за помощ, а Лили и Стойка се втурнаха да я спасяват. "Оставете я, джуджета мръсни", изкиска се Боби, но не направи опит да саботира спасителната мисия.