Престъпник прободе с нож шофьор в "Младост"

Крими

14-12-2012, 08:32

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Раненият се възстановява от тежкото нараняване

60-годишен мъж се нахвърлил върху шофьор на пътя и го намушкал с нож, защото засякъл автомобила, в който пътувал, съобщи bTV.

Случката се разиграла в неделя в столичния квартал "Младост", но новината стига до медиите едва сега.

В неделя по обяд, на кръстовище в квартала, 37-годишният Владимир чул упоритото натискане на клаксона от колата, която се движела зад него. Мъжът отбил, спрял и слязъл от автомобила. В същото време от другата кола изскочил по-възрастен мъж, който го обвинил, че го е засякъл,.

Двамата започнали разгорещен спор, който бързо прераснал в схватка. Между ударите по-възрастният неочаквано извадил нож и пробол Владимир в гръдния кош. Мъжът е бил откаран по спешност в болница. Имало е реална опасност за живота му, след като станало ясно, че острието е проболо белия дроб. Раненият вече се възстановява, но засега отказва да говори за случая.

Два дни след кървавия инцидент на пътя, с помощта на точно описание, полицаите от Седмо РПУ арестували нападателя - 60-годишен мъж от София. Оказало се, че той вече е осъждан за хулиганство и финансови измами. В богатото си досие има и няколко случая на нанесени телесни повреди. Този път обвинението му е за опит за убийство, а последствията едва ли ще останат само на хартия.