Пускат първите 500 билета за Армин ван Бюрен днес

София Лайф

14-12-2012, 11:29

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Те ще са на цена 40 лева и ще се продават само в Ялта

Първите 500 билета за голямото шоу на Армин ван Бюрен у нас тръгват в продажба днес след 13.00 часа. Те ще могат да бъдат закупени на касите на клуб Ялта на цени от 40 лева докато бъдат изчерпани.

За останалите фенове, които няма да могат да се сдобият с пропуски от клуба, ще трябва да почакат до 21 декември. Тогава тръгва онлайн продажбата в мрежата на Eventim.bg. Засега организаторите не са обявили колко ще струват те, но се предполага, че ще са малко по-скъпи.

Петкратният носител на титлата DJ №1 в света Армин ван Бюрен за първи път включи страната ни в турнето по отбелязването на рождения ден на неговото радио шоу A State of Trance.

Концертът ще бъде на 8 март в зала Арена Армеец.

За Европа турнето ASOT 600 включва единствено родния град на Армин - Ден Бош и София, което е още едно признание за пристрастията му към нашата страна. Организаторите очакват да има силен интерес към шоуто и от феновете от съседните ни държави.

A State of Trance е едно от най-обичаните седмични радио предавания по света, затова не е изненада, че ежегодно печели редица награди, сред които и „Най-добро радио шоу” за 2006, 2007, 2008, 2009 и 2011 г. на  Winter Music Conference.

За спектакъла си в България на 8 март Армин ще доведе за първи път у нас своя сънародник, транс диджея Dash Berlin, който тази година се изкачи до 7-мото място  в престижната класация на DJ Mag - TOP 100 DJs.