Ламбо прости на сина си

Пловдив Лайф

14-12-2012, 18:09

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Влади получил палто от баща си

След като Влади Данаилов участва във "ВИП Брадър" отношенията с баща му се влошили, тъй като актьорът не бил съгласен отрочето му да влиза в Къщата. С днешна дата обаче двамата са в добри отношения. "Баща ми ми подари едно негово палто", сподели Владимир пред в. „България Днес". Синът на актьора го посетил в дома му в центъра на столицата, където Ламбо живее със законната си съпруга Мария.

„Трябваше да го поздравя за рождения му ден и да го попрегръщам и нацелувам, за да ми прости", разказа Владо. Входната врата му отворила Мария. Тя посрещнала радушно незаконния син на съпруга си. „Мария е супер, тя е огнена и откровена жена, много е готина", разказа Владо.

Синът отишъл в дома на баща си с букет цветя и картичка с пожелания за 70-годишния му юбилей. „Този ден хич нямах много пари и му взех само това, но по-важното е да му занеса доброто усещане, да ни е чисто и сладко двамата, както и стана", разказа синът на Ламбо.

Първоначално бившият министър на културата се държал стегнато и постоянно изпитвал сина си с остри и леко нападателни реплики. Непринуденото поведение на Мария и Владимир обаче най-накрая го предразположили да се отпусне.

„Баща ми е добър човек, но много се притеснява за всичко и от всички, той просто си е такъв, но важното е, че си прекарахме страхотно тримата".

На изпроводяк Ламбо извадил едно палто за наследника си и му го подарил, като обяснил, че дрехата му е подарък, но никога не я е обличал, пише Lifestyle.bg. „Аз бях неподготвен, бях малко гол и ми беше студено. Взех палтото на татко, нося го всеки ден. Малко ми е голямо, той е по-дебел от мен, но пък е от баща ми и ми харесва", казва още Владо.

Момчето казва, че пак ще гостува на семейството. „Не знам кога, защото баща ми много работи, особено по политиките, ще трябва да се уговарям предварително с него по телефона, но пък ще ходя да се виждам с Мария, тя е много готин човек".