Пацо за пети път в Къщата, тормози и отмъщава наред

Бургас Лайф

14-12-2012, 21:53

Снимка:

Big Brother

Автор:

Пепи Чобанова

Всичко от Автора

Цеце заплаши футболиста от Гълъбово с нож

Дни преди съквартирантите да напуснат Къщата Big Brother продължава стремително да опъва нервите и на най-уравновесените сред тях с тайни мисии, подли номера и... Пацо, който се завърна там за пети път. 

Най-дразнещият от всички в риалитито този път успя да се докопа само до доскорошния си карцер - вип апартамента. За няколкото часа престой там обаче Пацата се представи на ниво и изкриви на макс всичко живо в Нови хан.

За да не скучаят през послената седмица от престоя си, Големият брат подготви тайната мисия "Отмъщението на Пацо". Чрез скрита камера и микрофон в една от статуите в беседката гълъбовският футболист наставляваше Нед и Лестер да въртят подли номера на останалите. Така пипирудата Стойка се оказа с парче вмирисана риба зад леглото си, ръгбистът Боби пък за малко да остане без обувки. Една тубичка лепило без малко да скара мъжете в Къщата, а Борислав толкова издивя на повредените си маратонки, че заплаши Пацо с големи шамари.

Нед залепи обувките и джапанките на ръгбиста на всякакви места из Къщата по заръка на Пацо като очакваше, че всички ще се смеят и така малко да разведри скучната напоследък обстановка. Боби обаче показа изненадваща привързаност към вещите си и започна да заплашва наред.

В крайна сметка поиска спешна среща с Брадъра. След като му беше отказан отговор, кой е злосторникът, Боби попита "Значи, ако аз руша в Къщата, ще бъда изгонен, но вие може да пипате и унищожавате моите вещи?" Брадърът обаче не намери за нужно да се обяснява и просто каза "Ти и твоите вещи сте тук по твое желание и винаги може да напуснете" и го изпрати обратно при останалите. 

Малко по-късно Нед все пак си призна и се извини. Дали нарочно или не обаче той разказа за случката с леки разминавания. Затова Big Brother побърза да строи съквартирантите на дивана в дневната и да им обясни своята версия за мисията. За рибата зад леглото на пловдивската пипируда обаче така и не стана дума, така че най-вероятно кадрите ще бъдат излъчени утре вечер.

Междувременно Пацо продължи психо тормоза като се разходи в коридорите зад огледалата в Къщата с фенерче, имитирайки призрак. Стойка веднага се сепна и почна да си плюе в пазвата, а Цеце на шега извади нож и заплаши с него момчето от Гълъбово. 

Утре вечер изненадващо за съквартирантите играта ще приключи за още един от тях по време на извънреден лайф.