Какви хонорари си докарват родните порно актриси

Пловдив Лайф

15-12-2012, 16:01

Снимка:

hotzona.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Един от най-често задаваните въпроси в нета не е „Да бъдеш или не”, а именно този – по колко пари изкарват порно актьорите

Нашенки упорито се интересуват от порно хонорарите, за да припечелват със секс в чужбина, пише HotZona.bg.

Мит е обаче, че това е мега доходоносен бизнес – за продуцентите може и да е така, но актьорите далеч не могат да се порадват на тлъсти хонорари. Всичко зависи от това доколко ще се раздадеш в порно сцените и с колко партньора ще го направиш.

Иначе цифрите варират от мизерните 50 долара до щедрите 5000. Разбира се, начинаещите ще си прибират най-ниските хонорари, докато някои световноизвестни порно звезди са милионери.

Все пак с тази криза у нас, българките си докарват добри пари, тъй като не разчитат на една сцена, а вирват краката поне десет пъти само в един филм. Така хонорарът се увеличава, разсъждават запознати по форумите.

Една Виктория Радина например, която участва в „Милионер търси съпруга”, се радва на добри хонорари в чужбина. Тя е откритие на френския режисьор Пиер Удман, който остана възхитен от нея на първия кастинг и дори изпробва уменията й в леглото.

Секс в цифри

Но нека говорим в цифри. Като изключим мастурбирането в самостоятелна сцена, най-ниско се оказва заплащането при лесбийските изпълнения. За тях актрисите взимат по 800 долара, и то едни от най-обиграните. Начинаеща българка може да прибере и далеч по-мизерна сума.

Стандартната сцена между мъж и жена е 900 долара, писа „Телеграф”, а ако към сцената се присъедини и трети партньор сумата скача със стотачка. Аналният секс започва от 1200 долара, според ценоразписа. 4000 могат да приберат актрисите при двойна пенетрация (проникване отпред и отзад), което си е изкуство.

Загадка остава единствено каква сума прибират актьорите за групов секс, който по принцип е най-високо платеният. Цената обаче се пази в тайна.

Вижте снимки на бг порно актриси в действие.