Хванаха обирджиите от "Allianz", похвали се Цветанов

Крими

15-12-2012, 17:45

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Oсем други сгащени с дрога в операция "Дубльори"

Днес сутринта са задържани лицата, които извършиха обира на "Allianz". Единият от задържаните е бивш служител на фирмата и е познавал много добре обстановката. Извършителите са на 24 години и са студенти в Свищов. Обирът на клона на банката бе извършен на 23 октомври т.г. малко преди 9 часа. Двама маскирани мотористи нахлуха в клона на столичния булевард "Дондуков", пребиха охраната, завързаха касиерките и изчезнаха с парите от касата. Откраднати са около 90 000 лева - от които 60 000 български лева и други различна валути.

"При операция "Дубльори" тази нощ са задържани и осем човека с килограм и половина марихуана, които разпространяваха наркотици на територията на София", допълни още министър Цветанов.

Министърът каза, че към настоящия момент все още не се знае откъде са излезли братя Галеви. "Трябва да се правят проверки по граничните пунктове, за да не допускат такива лица да излизат извън границите", каза още Цветан Цветанов.

На въпрос как ще гласува на референдума министър Цветанов отговори: "Ядрената енергетика има място в България, но не по начина, по който беше структурирана."