Скандално: Изгониха Цеце тайно, не я оставиха да се сбогува

Бургас Лайф

15-12-2012, 21:30

Автор:

Пепи Чобанова

Всичко от Автора

Зрителите изригнаха - Big Brother изритал македонката като куче

Поне трябваше по нормален начин да я изгонят, както всички останали! Какво беше това, без даже да се сбогува с останалите, много грубо и гадно!!!

Това започнаха да пишат верни фенове на Big Brother секунди след като красавицата Цеце стана първият съквартирант изгонен тайно през изповедалнята. Facebook страницата на предаването буквално се взриви от нападки към продуцентите.

Зрителите дори обявиха, че вотът е манипулиран и не е трябвало македонският топмодел да напусне тази вечер. "Ако беше Стойчето, по халат ли щеше да излезе??", питат наблюдателни по форумите.

"По по-глупав начин не можаха да изгонят момичето! С всеки сезон все по-смешни стават. Нямам думи. Много унизително! Само дето шут някой не й наби!", редят фенове в мрежата и се заричат на крачка от финала да обявят бойкот на предаването.

Не по-малко критики отнесе и водещата Алекс Сърчаджиева. Редовни зрители останали тотално разочаровани от неадекватните въпроси и заекването на половинката на Иван Ласкин. 

"Защо я пратихте при тази заекваща пишман водеща?!? Позорно постъпихте с момичето", недоволстват привържениците на Цеце за въпросите на Сърчаджиева и плоските шеги, които се въртяли около меден месец с ръгбиста Боби.