Гърнетата гонят Стойчо по схемата "Радуканов"

Спорт

16-12-2012, 11:15

Автор:

sport

Всичко от Автора

Борисов и Иванов "хванали" Платини и Крачунов за мача с Локо (Сф)

Подмолните номерца на Гърнетата Димитър Борисов и Иво Иванов нямат край. Треньорът Стойчо Младенов им е черен и те са твърдо решени да го изгонят, предаде sportline.bg.

Очаква се това да стане съвсем скоро. Голямата им цел бе ЦСКА да не е тройката на "А" група, за да падне голямата неустойка на Екзекутора. Тя бе постигната, след като в решителния мач за третото място "червените" направиха 1:1 с Локомотив (София).

 

От "Титан" са решили да гонят Стойчо по модела "Радуканов". Преди Милен да бъде натирен, ЦСКА падна "изненадващо" с 1:2 от Славия на "Армията". Младият специалист видя предатели в отбора, а след време вратарят Иван Караджов разкри, че наистина някои не са играли нарочно. Такава е била заръката от босовете Борисов и Иванов. Сега нещата се повтарят. Гърнетата "хванали" Пламен Крачунов и Мишел Платини за мача с хората на Кокала, разбра SPORTLINE.BG от човек на ръководен пост в ЦСКА (!!!). Информацията е 100% достоверна.

 

Платини се мотаеше по терена, а Крачунов направи дузпата, с която Локо изравни. По-глупаво нарушение в пеналта отдавна не бяхме виждали, Пламен никакъв го няма като актьор. Двамата футболисти са сред любимците на "Титан" и ги слушат за всичко, забивайко нож в гърба на своя треньор Младенов. Стойчо знае заверата, но се инати и няма да напусне сам. Ще стои до последно и ще чака да го изгонят.