Мъри: Искам Ботев да задмине Лудогорец

Спорт

16-12-2012, 13:50

Снимка:

БГНЕС, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Нямаме голяма цел, да ми се търсят резултати от лятото натам, заяви треньорът

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов разкри, че голямата му цел начело на "канарчетата" е да настигне и дори да надмине в превъзходство в българския футбол временния лидер в "А" група Лудогорец.

"Главната задача, която съм си поставил е Ботев да настигне и задмине Лудогорец в превъзходството му в българския футбол. Иначе основната разлика между моя тим и шампионите е, че те са 1 година пред нас в развитието на базата и стадиона. Ние пък ги бием с фенове, тъй като мачовете на Ботев са най-посещавани", коментира Стоилов пред "Зона Спорт" по btv, цитиран от Sportline.bg.

"Приех да водя Ботев заради сериозните амбиции на собственика, каза още Мъри. - Нямаме голяма цел до края на шампионата, ако играем добре и имаме шанс, ще гоним място в топ 4. Философията ни е с добър стил и качествени играчи отборът да се развива. След това ще търсим участие в Европа. Реално резултати от мен могат да се търсят от лятото".

Бившият наставник на Левски и Литекс разкри още, че Наско Сираков няма да работи с него в даден етап от престоя му в Пловдив, тъй като не той, а ръководството решава за кадрите си.