Ботев приключи за Купата

Спорт

16-12-2012, 16:50

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Съдиите пак заклаха "канарчетата"

Походът на Ботев (Пловдив) за Купата на България приключи.

Славия вече са на 1/4-финал след като записаха втора победа срещу жълто-черните, този път като гост с 1:0. Единственият гол отбеляза Павле Попара в 33-ата минута, предава Sportline.bg.

Първата брачна нощ на Ботев и Станимир Стоилов пък бе белязана от фалстарт. "Канарчетата" през седмицата бяха тренирани от Мъри, а негова бе и съставът, както и схемата за мача със Славия, въпреки че като треньор бе записан Костадин Видолов. Ботев определено не стоеше по-добре на терена от времето на Ферарио Спасов. Играта на "канарчетата" напомняше по скоро за престоя на Стоилов в Литекс и националния отбор, отколкото този в Левски.

Пловдивчани за пореден път бяха ощетени от съдиите. Поне 3 грешни засади вдигнаха страничните съдии, при това в ключови моменти. Най-спорното положение бе в 27-ата минута, когато не бе отсъдена 100%-ова дузпа за домакините за фаул срещу Костадин Дяков. Въпреки това в Ботев сериозно трябва да се замислят и за своите проблеми, след като отново феновете не разбраха защо бе привлечен Хабиб Бамого, който по-скоро пречеше на своите.