Щом се обичат младите, нека се вземат!

Свят

17-12-2012, 09:33

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Берлускони, накъде?

Дарина и Берлускони - Un amore grande*

76-годишният Берлускони се сгоди за 28-годишната Франческа

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони обяви, че се е сгодил за своята приятелка, която е по-млада от него с близо половин век.

В обширно интервю за Пети канал на италианската телевизия, който е част от неговата медийна империя, 76-годишният Берлускони разкри, че годеницата му е с 48 години по-млада от него и се казва Франческа.

"Да. Това е официално. Тя е от Неапол. Казва се Франческа и не само е красива външно, но и е с прекрасна душа. Тя се отнася много добре към мен и това е взаимно", разказа Берлускони.

Милиардерът разкри, че се познава с 28-годишната Франческа Паскале от седем години.

Красивата неаполитанка оглавявала клуб на поклонници на Берлускони, а след това започнала работа в неговия политически щаб.

В интервюто бившият италиански премиер обяви още, че ще се бори за четвърти премиерски мандат на предстоящите в началото на следващата година парламентарни избори, освен ако сегашният министър-председател - технократът Марио Монти - не реши да участва в надпреварата.

Явно Берлускони, който има пет деца от двата си брака, изглежда не се спира в политическите и личните си амбиции нито от факта, че все още не се е развел с втората си съпруга, нито от това, че продължава да си има проблеми с правосъдието, коментират медиите на Ботуша.