Определят с анкета 10-те най-добри спортисти за 2012

Спорт

17-12-2012, 10:58

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Класирането ще се извършва на базата на протоколи, попълнени собственоръчно от членовете на Постоянната комисия по спорт и младежки дейности към Общински съвет-Бургас, спортни журналисти от бургаските медии и представители от администрацията на Община Бургас

По традиция в края на всяка година по решение на Общински съвет Община Бургас връчва награди на десетте най-добри спортисти в града ни. За 2012 г. десетте най-добри спортисти ще бъдат определени с анкета на база представените от спортните клубове спортисти,  получили престижни класирания на олимпийски игри, световни и европейски първенства, информират от пресцентъра на общинската администрация. Тази година се предприе промяна в регламента, в който десетте най-добри спортисти ще бъдат определени с протокол от: членовете на Постоянната комисия по спорт и младежки дейности към Общински съвет-Бургас, спортни журналисти от бургаските медии и представители от администрацията на Община Бургас.

Класирането ще се извършва на базата на протоколи, попълнени собственоръчно от членовете на Постоянната комисия по спорт и младежки дейности към Общински съвет-Бургас. Там трябва да се попълни списък с 15 спортисти, като се подредят по значимост на техните постижения. Предложенията ще бъдат разгледани и попълнени заедно от членовете на Постоянната комисия по спорт и младежки дейности към ОбС, спортни журналисти от бургаските медии и представители от администрацията на Община Бургас на 17-ти декември 2012 г. в 16.00 часа в Заседателната зала на Община Бургас, когато ще се обявят и резултатите от анкетата.