Певицата с най-дълги крака в интервю за Plovdivutre.bg (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

17-12-2012, 12:00

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

"Бели Нощи с Йоана" се срещна с Лияна

Изпълнителката, която преди броени дни пусна в ефир клипа към последната си песен „Дай цигара”, се появи в ярко червена къса рокля и заслепи екипа на предаването, както и всички прожектори. С певицата с най-дълги крака в музикалния живот у нас говори Йоана Тодорова.

Лияна, имаш ли развито шесто чувство?

Не зная. Мисля, че за себе си нямам добро развито шесто чувство, защото много често правя грешки, не говоря конкретно за любов или за личния си живот. Относно другите хора обаче имам такова и мога да им бъда полезна със съвети, дори съм предпазвала някои мои приятели от фатални грешки, изказвайки мнението си. Но относно моя живот, не шесто, ами и първо чувство нямам.(смее се)

Влюбена ли си?

Влюбена съм в дъщеря си. Имам една истинска и постоянна любов към моето детенце и благодаря на Господ, че ми я е дал и никой по никакъв начин не може да ми я отнеме. Единственият ми контакт с мъже е по мои участия, това е просто работа, така че нямам време дори да си помисля за нещо по-различно от това.

Как приемаш критиката?

Аз ако не я приемам, не зная кой друг би, защото две години бях разпъната на кръст - хората ме обиждаха и нападаха. Казвала съм многократно, че няма епитет, който да ми беше спестен, т.е. чух най-грозните думи за себе си, така че свикнах. В момента, като че ли хората започнаха да ме приемат повече като изпълнителката Лияна. Сега хубавите неща надделяват над лошите и честно казано с такова недоумение чета, когато се пише нещо добро за мен, че чак не мога да повярвам. Имала съм две и двеста и мисля, че винаги съм живяла по един добър начин.  Радвам се на всеки хубав ден и пожелавам на хората да преоткрият себе си и винаги да извличат позитивното от негативното, защото сме  толкова кратко време на тази земя и единственото, което остава след нас е душата ни и ако тя е изпълнена с любов, ще е тук завинаги.