Онлайн парното плати и сметката ще ти се опрости!

Мисия София

17-12-2012, 15:07

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Инициативата продължава и през декември

Съвместната кампания на "Топлофикация София" и ePay.bg за стимулиране на онлайн плащанията за парно, проведена между 20 и 30 число на месеците октомври и ноември "опрости" 19 829,11 лв. сметки за топлинна енергия на 126 домакинства в столицата, съобщиха от "Топлофикация София" ЕАД.
Само за изминалия месец, от 20 и 30 ноември, от инициативата спечелиха 60 абоната на компанията.

На щастливците бяха "опростени" общо 9912,34 лв., като най-големият късметлия е от квартал "Лозенец" със сметка за 276 лв.
От "Топлофикация София" отчетоха онлайн плащания през ноември за над 4,3 млн. лв., което е ръст с около 12% спрямо предходния месец. Данните на Изчислителния център на компанията показват и нарастване с около 6% на самите безкасови трансакции, които достигнаха до 4,6 млн. броя.
От двете компании планират да продължат инициативата и през декември.

Между 20 и 30 декември 2012 г., десетки столични семейства ще получат "безплатни" сметки за парно на стойност до 1000 лв. на ден.

"Таванът" за един абонатен номер е точно 1000 лв., като по този начин от промоцията са изключени некоректните потребители със стари задължения над тази сума. Според регламента късметлиите ще бъдат изтеглени на томболен принцип сред всички, платили през ePay.bg текущи и стари задължения, а общата сума на „нулираните” сметки за декември отново ще бъде, както и през предишните два месеца, до 10 000 лв.
"Съвместната кампания безспорно има положителен ефект, не само за късметлиите, които получиха парите си обратно, но и за всички, които плащат сметките си чрез интернет. През декември ще бъде третата и последна фаза на тази инициатива, като отново „наградата” за спечелилите ни абонати ще бъде за сметка на партньорите ни от еPay.bg. През следващата година планираме още стимули за лоялните си клиенти като едновременно с това сме фокусирали сериозно усилията си върху повишаване качеството на обслужване и въвеждане на нови мерки за повишаване на събираемостта", обясни Стоян Цветанов - изпълнителен директор на "Топлофикация София".
Схемата за плащане на сметка за парно през системата на еPay.bg. и участието в томболата е максимално опростена. Клиентът оторизира платформата да заплати съответната сума за парно с регистрираната си банкова карта. След това, ако бъде изтеглен в томболата, получава съобщение, че ePay.bg плаща вместо него задължението му. Сумата му се възстановява веднага като стойността на „безплатната сметка” се превежда по микросметката на клиента в ePay.bg.