Пламен Крумов и Милен Георгиев излизат един срещу друг със свои селекции

Спорт

17-12-2012, 16:59

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Няма да е изненада, ако в някой от отборите се появят действащи играчи от А и Б група

Утре от 18 часа на спортен комплекс Каменица Арена ще се проведе зрелищен и интересен двубой. В него за надмощие ще спорят селекциите на двама от най-изявените бургаски футболисти – Пламен Крумов и Милен Георгиев. Интересното в случая е, че Георгиев и Крумов винаги са играли рамо до рамо в един отбор, но сега опитват предизвикателството да се надиграват на терена като противници.

И двамата заявиха, че ще направят така, че в утрешния мач да бъде излъчен победител. Те обаче отказаха да споделят на кои футболисти ще разчитат, като оставиха това за изненада. Няма да е чудно, ако в някой от отборите се появят действащи играчи от А и Б група.

И Крумов, и Георгиев имат доста приятели – футболисти, които няма как да не се отзоват на поканата. През лятото, дори Димитър Бербатов без да афишира присъствието си, прие поканата и взе участия в няколко мача, които събраха стотици зрители. Интересът към утрешния мач е много голям и въпреки очакваното дъждовно време на Каменица Арена със сигурност ще присъстват много привърженици на футболните емоции.