Димо Атанасов бяга от Лаута заради страх от пейката

Спорт

17-12-2012, 18:15

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Халфът няма как да се пребори с конкуренцията на Диего, Маламов и новото попълнение Атанас Атанасов

Лявото крило на Локо Димо Атанасов иска да напусне отбора не поради семейни причини, както се твърди, а заради страх от резервната скамейка, научи Plovdivutre.bg.

Димо беше твърд титуляр при предишния наставник на черно-белите Емил Велев, но след идването на Чечо Генов футболистът бе изместен от Станислав Маламов. В последните мачове дори Атанасов игра като ляв бек заради операцията от херния на бразилеца Диего Фераресо.

Димо е преценил, че през пролетта няма как да се пребори с Диего и Маламов, а на всичко отгоре в клуба бе привлечен още един футболист, който играе в лявата зона – Атанас Атанасов. Точно поради тази причина бившият играч на Локо (Сф), Лудогорец и Ботев (Пд) предпочита да напусне и да си търси късмета другаде, разбра още Plovdivutre.bg.

От Лаута обаче се опасяват да не се повтори случаят с Илиян Йорданов, който също пожела да напусне, тъй като на него не се разчитало. Впоследствие нападателят премина в Левски без нито една стотинка като трансферна сума и се превърна в титуляр при Илиян Илиев.