Части от София без вода във вторник

Мисия София

17-12-2012, 20:07

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Причината е ремонт на уличен водопровод

На 18 декември 2012 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Горица" в кв. "Овча купел І", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа, съобщиха от "Софийска вода".

Водата ще бъде спряна на живеещите в района по ул. "Горица" от бул. "Цар Борис ІІІ" до ул. "Народен герой". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Горица" и ул. "Народен герой".

На 18 декември 2012 г. във връзка с реконструкция на уличен водопровод в с. Яна , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в с. Яна. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред училището. След реализацията на тeзи инвестиционни проекти клиентите на "Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 18 декември 2012 г. във връзка с изграждане на водопроводна връзка между съществуващ уличен водопровод с новоизграден на ул. "Бански път" в с. Мало Бучино , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Люлин", ул. "Бански път", ул. "Филип Костов", ул. "Демокрация". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Бански път" ъгъла с ул. "Филип Костов". Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, отчитат от дружеството.