Светльо и "Легендите" отново ни връщат към хитовете на Хиподил

БГ Музика

18-12-2012, 09:16

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Пънк-ска фест в София и Варна на 27 и 29 декември

Светльо & The Legends готвят ново издание на супер успешния трибют на Хиподил. Първото подобно събитие се случи в началото на септември и предизвика рекорден за клубната сцена интерес - около 2300 души посетиха концерта на открито в Борисовата градина.

Бандата е подготвила сет изцяло съставен от песни на Хиподил - близо 30 на брой.

Масовката се превръща в истински пънк-ска фест, тъй като към програмата като гости се присъединяват Холера, в пълен състав - начело с Ники Луканов, както и варненците Pizza. И трите групи ще се появят на сцената последователно със собствени сетове.
 
Сега новите локации са вече две. В София домакин ще бъде клуб Mixtape 5 на 27 декември, а във Варна - Arena Music Varna на 29 декември.

Билети и за двете събития вече се разпространяват на предварителна продажба в мрежата на Ticketstream.bg на цени от 12 и 10 лв. съответно за двата града, а на самите дати и места - 15 и 12 лв. Вратите на клубовете ще отворят в 20:00, а концертната част стартира в 21:30.
 
Наред с това продължава самостоятелното турне на Светльо & The Legends, което тече вече втори месец. На 21 декември групата ще бъде в Русе, на 22 декември в Габрово, на 23 декември в Силистра и на 28 декември в Шумен.
 
По-долу можете да видите кадри от първото издание.