Съветници се плашат с бой за край на годината

Мисия Бургас

18-12-2012, 14:00

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Касабов от НФСБ с две забележки, може да бъде изгонен при трета

Обиди и заплахи за физическа саморазправа дадоха старт на последната за 2012 година сесия на общинските съветници в Бургас. "Спрете да ми тропате с рога, копита и лапи, вместо да ни изслушате",

За този апел на Валентин Касабов от НФСБ той успя още в началото на днешното заседание да отнесе първата забележка. Грубата му реакция беше провокирана от поредния опит на опозицията да вкара камерите на телевизионните оператори в залата за заседания, което му беше отказано от председателя на ОбС - Снежана Маджарова. Заплахите, че на три забележки съветниците ще бъдат офоциално да напуснат залата обаче провокира друг съветник от същата партия - Георги Дражев, който обясни на Маджарова, че не си върши работата и този ред на реплики подхвърли други, далеч по-груби. 

Втората забележка, която успя да си спечели Валентин Касабов в първите часове на сесията пък беше за агресивно поведение от трибуната и отваряне на темата за физическа саморазправа. Ако до края на заседанието съветникът от НФСБ получи още една забележка, той ще бъде изгонен.