Sofiautre: кой, къде, кога

Мисия София

18-12-2012, 21:02

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в столицата утре, 19 декември

В 9.00 часа ще започне редовното заседание на Народното събрание.

В 10.00 часа ще започне редовното заседание на Министерски съвет.

От 10.00 часа на пресконференция в заседателната зала на МВР ще бъде представена информация за мерките, които министерството предприема във връзка с Коледните и новогодишните празници.

От 10,00 часа в зала „София” на хотел „Сити Плюс Бест Уестърн”, гр. София заместник-министърът на образоването, младежта и науката Милена Дамянова ще присъства на Национална конференция “Училището – лаборатория на бъдещите граждани на България: Пътна карта за развитие на гражданското образование в българското училище 2013-2015 година”.

От 11.00 часа в Северното фоайе, пл. „Народно събрание” 2 председателят на Народното събрание Цецка Цачева ще открие традиционната фотоизложба „Парламентарната година през погледа на фоторепортерите”.

От 11.00 ч. в зала София на Гранд хотел София, ул. „Гурко” 1 ще се проведе първата пресконференция на Регионалното бюро на Туристическият борд на Германия (DZT).

От 11.00 часа в Националния исторически музей ще се проведе традиционното коледно новогодишно тържество „В очакване на Коледа”.

От 11.00 ч. в зала „Европа 2“ на хотел „Принцес“ в София ще се състои пресконференция за турнира на силовите атлети, организиран от Българската федерация на силовите атлети (БФСА) „Айрън мен”.

От 13.00 ч. в зала 3 на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, ул. „Дякон Игнатий 11” ще се проведе пресконференция за началото на кампанията за информиране на населението относно въвеждането на наземно цифрово телевизионно радиоразпръскване (DVB-T) в Република България.

От 13.00 часа пред служебния вход на Министерството на земеделието и храните на ул. „Дамян Груев” ще се проведе протест на работещите в Селскостопанска академия.

От 17.00 часа, в зала 702, ет. 7 в сградата на Агенция „Пътна инфраструктура” ще бъдат отворени ценовите оферти за проектиране и строителство на обхода на Габрово.

От 18.00 ч. в изцяло реновираните зали на Националния музей на българското изобразително изкуство на пл. „Княз Александър I” № 1 в София се открива изложба с всички новопридобити през 2012 г. произведения от български творци.

От 19.00 ч. в Учебния куклен театър Националната академия за театрално и филмово изкуство „Кръстьо Сарафов” ще се играе постановка в подкрепа на благотворителната инициатива “Българската коледа” на президента на Републиката.

От 11.00 часа в пресклуба на БТА Exporter.bg ще представи топ класации на българските компании, изготвени от „Актив” – независим член на Geneva Group International”.

От 12.00 часа в пресклуба на БТА фондация „Приятели на България” ще се състои пресконференция на проф. д-р Дечко Свиленов и представяне на неговата брошура „Миналото, настоящето и бъдещето на човечеството според Библията”.

От 11.00 часа в София прес Национален фокусен център за наркотици и наркомании ще даде пресконференция на тема: „VIII Годишна експертна среща’2012. Представяне на Годишния национален доклад по проблемите, свързани с наркотиците и наркоманиите в България за 2012 г. (данни за 2011 г.), изготвен от Националния фокусен център за наркотици и наркомании (НФЦ), с подкрепата и санкцията на Националния съвет по наркотичните вещества (НСНВ).

От 18.00 часа в София прес ще бъде представена книгата на д-р Желю Желев – президент на Република България 1990-1997 „Тоталитарните близнаци. „Фашизмът” тридесет години по-късно”.