"Миндил с миндил скапан" държи върха у нас

Най-доброто от печата

19-12-2012, 06:53

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Топ 5 на най-запомнящите се звездни изказвания за отминаващата 2012 година, подредени от телевизионният канал IBC

Шон Пен: Бракът ми с Мадона беше унижение

Звездите са странни, нестандартни и различни. Именно затова са толкова известни. Често обаче популярните личности ни изненадват и правят неочаквани изцепки. Ето и топ 5 на най-запомнящите се звездни изказвания за отминаващата 2012 година, подредени от телевизионният канал IBC.

Шон Пен: Нито една жена не ме обича

1. Шон Пен, който миналата седмица в интервю за Esquire сподели, че нито една жена не го обича, ще посрещне празниците сам. "Мисля, че не е странно да си признаем, че всички ние бихме искали да ни обичат. Когато правя преглед на миналото, на браковете си, разбирам, че в живота ми не е имало любов. Бях един от тези, които сляпо се доверяват на мошеници", цитира думите на 52-годишния актьор Шон Пен телевизионният канал IBC. Холивудската звезда минава 2 пъти под венчило. Първият път е през 1985 г., а щастливата булка е Мадона. Само преди месец обаче Пен заяви, че бракът му с нея е бил "огромно унижение". Почти десет години след това Пен се врича във вечна вярност и на актрисата Робин Райт Пен, с която се разделя през 2010 г. 

Хю Джакман: Мама ни напусна, когато бях на 8

2. Актьорът Хю Джакман получи наскоро звезда на "Алеята на славата" в Холивуд. В ефира на щатското шоу "60 минути" звездата от "Клетниците" се разплака по време на интервюто, спомняйки си за своята майка, изоставила семейството си с пет деца, когато той бил само на осем години. "Спомням си сутринта, когато тя си отиде. На следващия ден пристигна телеграма от мама от Англия. Не мисля, че и за секунда се е замислила, че си отива от нас завинаги. Струва ми се, че е мислила, че просто й е необходимо да замине, но ще се върне. Татко се молеше всяка нощ мама да се върне". Джакман разказа, че все пак е успял да се срещне отново със своята майка, но като възрастен. 

Франк Оушън: Аз съм гей

3. Младата звезда на хип-хопа Франк Оушън, протеже на Кание Уест, шокира феновете си с признанието, че е гей.
"Преди 4 години срещнах човек. Тогава бях на 19. Прекарахме две лета заедно. И когато бяхме заедно, времето се движеше плавно. През деня виждах само него и неговата усмивка. Често споделях съня си с него. Тогава разбрах, че съм влюбен. Това бе първата ми любов, тя промени живота ми. Нямам повече тайни, чувствам се свободен човек". Признанието не само освободи рапъра от тайните му, но и му донесе признанието на публиката. Неотдавна той бе номиниран за шест награди "Грами".

Кристен Стюарт: Преспах с режисьора Рупърт Сандърс

4. На четвърто място в класацията на най-запомнящите се звездни изказвания на годината е актрисата от "Здрач" Кристен Стюарт. Тя публично се извини на приятеля си Робърт Патинсън, след като му изневери с режисьора Рупърт Сандърс. След време признанието на Кристен разтопи сърцето на Патинсън и той й прости, разбирайки, че не може да живее без нея.

Стивън Спилбърг: Не мога да чета

5. През септември тази година прочутият холивудски режисьор Стивън Спилбърг призна, че години наред се е опитвал да се пребори с дислексията - вид езиково затруднение при изразяване. Диагнозата е била поставена на твореца преди 5 години, но той заговори за нея едва сега. "Киното винаги ми е помагало, спасявало ме е от чувството за срам и вина", призна Спилбърг в интервю за интернет сайт . "Когато се чувствах аутсайдер, снимането на филми ми помагаше да се откъсна и да усетя силата си", казва той.

И ние не сме по-назад

Евгени Минчев прати "Мис Крокодил" на разходка по Нил

- „Миндил с миндил скапан, малко са ти пъпките на физиономията, парантия такава”, избухна по адрес на Златка певицата Мариана Попова по време на участието си във "ВИП Брадър". По-късно обаче изпълнителката се извини за репликите си към плеймейтката и заяви, че съжалява за думите си.

- Нервите на Фънки не издържаха в последните дни на участието му във "ВИП Брадър" и той всячески се опитваше да покаже на Къци Вапцаров колко много го дразни. „Ти си секссимволът на третата възраст", заяви музикантът на бившия телевизионен водещ.

- Николета Лозанова и Алисия са в люта битка от години, но през лятото плеймейтката най-после се изясни с певицата, като й разказа накратко какво е новото й семейно положение. „Мандатът ти на футболна половинка изтича, вече има нова избраница, но ти отново последна ще узнаеш...", заплаши Лозанова актуалната половинка на Ники Михайлов.

- Куката пък се изцепи със следната култова реплика в третия сезон на „Под прикритие”: „Приятелю, обикновено мълчат курвите с по 18 думи в речника. Аз да ти приличам на курва?”.

- "Ако красотата ще спаси света, заради Антония ще сме във вечна война…", написа във Фейсбук Евгени Минчев, след като БГ красавицата спечели титлата "Мисис Русия". По-късно той побърза да прати съпругата на руския бизнесмен Александър Бередин „на разходка по Нил” и призна, че "Мис Крокодил" има спешна нужда от PR. "Жалко, че няма PR-и с ветеринарно образование", допълни джентълменски той.