Пак ще се срещнем след 19 години... С група Клас

София Лайф

19-12-2012, 10:20

Снимка:

PR

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Бандата ще забие в зала Фестивална

Една от култовите групи групи от средата на 80-те и началото на 90-те години на миналия век - Клас, се завръщат на голямата сцена.

Бандата ще изнесе първия си самостоятелен концерт след 19 годишна пауза, а мястото ще бъде зала Фестивална. Ню уейв групата ще забие на 19 април 2013 година, а шоуто ще мине под надслов "Следите остават".

Феновете ще могат да чуят освен старите им хитове и песни от предстоящия им да излезе нов албум.

"В процеса на работа започнахме да установяваме, че все повече  хора се чудят дали някога отново ще ни видят на сцената. И най-сетне дойде един удобен повод да го направим", казва Иван Градинаров, един от създателите на бандата.

Клас се сформират през 1986 година като сред първите им големи хитове са "Река си ти" и "Госпожа Емилия". Формацията включва Иван Градинаров (китара), Бойко Петков (вокал, бас, китара), Веселин (ударни) и Ангел Пенчев (клавишни), който през 1989 година е заменен от Момчил Колев. През 1993 година Момчил се присъединява към Дони и година по-късно Клас се разпадат окончателно. Тогава излиза и последния им албум "Кино".

Билетите за концерта на 19 април влизат в продажба от утре, 20-ти декември, през мрежата на www.tixgate.com и www.ticketstream.bg.

До края на тази година цената ще бъде 25 лева, след което до 18 април пропуските ще струват 30 лева. В деня на концерта ще се влиза срещу 40 лева.