Бургаски университет избра Мис и Мистър

Бургас Лайф

19-12-2012, 12:58

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Свежи магистратури изкара бургаски университет

Даниела Попова и Красимир Димитров спечелиха лентите

Мис 2012 на университет „Проф. д-р Асен Златаров" стана Даниела Попова, а лентата Мистър грабна Красимир Димитров. Студентите бяха наградени на бляскава церемония снощи. Жури оценяваше 13-е кандидати, които се бореха за челните места.

Даниела Попова е студентка трети курс в специалност "Българска филология". Девизът на красавицата е "това което сам можеш да си направиш, никои друг не може", споделя самата тя. Мистър 2012 се обучава в същата специалност, привърженик е на футбола. 

Дефиле със спортни дрехи откри конкурса. Малко по-късно се проведе и интересния кръг, в който претендентите за лентата показаха артистични умения. Бъдещите висшисти заложиха на приказни герои, не липсваха и интересни решения като дядо Коледа.   Журито пък трябва да познае героя. Посленият кръг беше дефиле с официални тоалети. Конкурсът се провежда за четвърта поредна година.

"С това мероприятие превърнало се в традиция имаме за цел да стимулираме студентите, да покажат своите възможност и новаторство, както и да ги обединим чрез неформални мероприятия”, каза Йордан Иванов, председател на Студентския съвет.