Дясната ръка на Стойчо: Майкъла само говори, а не работи

Спорт

19-12-2012, 13:42

Снимка:

Sportline.bg

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Присо ни къса нервите, но Пенев го пази, жалва се Толята

Стойчо Младенов и неговият щаб са сами срещу всички в ЦСКА. Дните им на "Армията" изглеждат преброени, босовете от "Титан" възнамеряват да ги изгонят съвсем скоро.

Дясната ръка на Екзекутора - Анатоли Нанков, разкри какво се случва в отбора и нападна изпълнителния директор Георги Илиев-Майкъла. Веднага след края на последния мач за годината на ЦСКА - този с Чавдар в Благоевград, Толята бе обграден от група фенове на "червените". Те го попитаха какво се случва в любимия им клуб, а Нанков се разприказва свободно, видя репортер на SPORTLINE.BG.

"Просто не се издържа! Положението е трагично! Само вие останахте на ЦСКА - феновете. Помагайте с каквото можете. Майкъла само говори, а нищо не работи. Искаме да изгоним много футболисти, които не са за нашия отбор, но има много пречки. Ето, този Присо ни къса нервите. Но не можем да го пипнем, защото е човек на Димитър Пенев и той постоянно го защитава пред Димитър Борисов и Иво Иванов", каза Анатоли Нанков пред привържениците на ЦСКА от Благоевград.