Стана 12! Лягай да те почвам

Животът

19-12-2012, 14:56

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

1/3 от двойките правят секс само по график

Една трета от двойките правят секс, само когато имат време и то под график, показва проучване на сайт за онлайн продажба на секс играчки.

Според изследването мъжете и жените все повече занемаряват любовния си живот заради натоварения си график. След работа домакините се захващат с готвене и чистене, а мъжете взимат децата от градина и време и настроение за секс просто не остават.

В същото време дори да сте настроени за малко интимни ласки, задачите ви зоват и отново изпиват всичките ви свободни минути, отчитат експертите.

23 на сто от анкетираните споделят, че графикът на партньора е основен фактор за това кога правят секс, като двойките са 13 пъти по-склонни да се отдадат на страсти през нощта, отколкото през деня.

От 300 двойки, участвали в проучването, 65% отговорили, че най-вероятно е да правят секс след 23:00 часа. Само 20 на сто от тях успяват да се събудят с приятно изживяване, а едва 10 на сто от мъжете са убедени, че довечера ще им се отвори късмета.

Не е изненадващо, че 28% от партньорите правят секс само когато имат желание, а на останалите просто им се налага да намерят място за любовния си живот в програмата.