Домусчиев не иска ЦСКА заради Сектор "Г"

Спорт

19-12-2012, 16:40

Снимка:

Sportline.bg

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Венци Стефанов е предател, заяви босът на Лудогорец

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че няма никакви намерения да купува ЦСКА. Една от причините са феновете на "червените", които плюят всички наред, начело с премиера Бойко Борисов.

Както е известно, сектор "Г" скочи на министър председателят, обвинявайки го, че той е насочил "Газпром" към Левски, а не към ЦСКА. "Директиви от премиера няма, в това съм абсолютно сигурен. Това са измишльотини. Някои пъти съм стигал до сериозни спорове с правителството, защото имам собствени интереси. Но има взаимно уважение и съм в добри отношения с всеки един член на правителството. Нямам участие в Южен поток, но ако изскочат търгове, където някоя наша фирма може да участва, ще се включим. Злоупотребява се с името ми.
Вече нямам интерес нито към Дунав (Русе), нито към Спартак (Варна), нито към Спартак (Плевен). Търсихме, къде да обиграваме младите футболисти и търсихме такива центрове. Но цялата тази помия ме отказа и няма да инвестирам повече във футбола. Оставам само в Лудогорец.

Догодина няма да се занимават с тв правата. На минус съм и отнасям негативи. За какво да го правя? Ето още една причина да не взимам ЦСКА - заради публиката. Видяхте как обиждаха премиера. И аз ще отнасям негативи", каза пред Канал 3 Домусчиев, след което нападна собственикът на Славия Венцеслав Стефанов. "Той е първият човек, който ще те предаде. Всички го видяха. Аз се бръкнах, дадох пари и ги похарчиха. Никой не ми се обади да ми каже аз съм след теб".