Sofiautre: кой, къде, кога

Мисия София

19-12-2012, 20:57

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в столицата утре, 20 декември

Премиерът Бойко Борисов ще награди спортист и треньор на 2012 г. на официална церемония в НДК.

От 9.00 часа ще се проведе редовното заседание на Народното събрание.

От 9.30 часа ще се проведе заседание на Висшия съдебен съвет. Ще бъдат изслушани кандидатите и ще бъде избран главен прокурор на Република България.

От 9.30 часа състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Светослав Мичев, бивш председател на Държавна агенция за бежанците и Нарцис Димитров.

От 9.30 часа, в Бест Уестърн Сити хотел, гр. София, ул. "Стара планина" № 6 министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще участва в конференция на тема "Деинституционализацията - митове, реалности, перспективи".

От 10.00 часа ще се проведе заседание на Столичния общински съвет.

От 10.00 часа ще се проведе заседание на Държавната комисия по енергийно и водно регулиране.

От 12.00 часа в Голямата конферентна зала на УНСС ще се проведе тристранна среща с участието на представители на "ВОН"-КНСБ, ректори, ръководството на БАН, министър Сергей Игнатов, министър Тотю Младенов, директори на дирекции в Министерството на образованието, младежта и науката и в Министерството на труда и социалната политика.

От 12.00 часа в хотел "Радисън" в София Инициативният комитет, който събра над 770 000 подписа в подкрепа на референдума за Белене, ще открие кампанията си за националното допитване.

От 12.30 часа пред служебния вход на Министерството на земеделието и храните ще се проведе протестен митинг на работещите в Селскостопанската академия.

От 14.00 часа в Централен софийски затвор The Unique Voices, уникалните български тенори с продуцент Христо Димитров, създател на ансамбъл "Българе" ще изнесат Коледен концерт.

От 14.00 часа в Регистрационно-приемателния център на Държавната агенция за бежанците (бул. "Монтевидео" 21 - А) ще се проведе Коледно тържество за деца на бежанци.

От 12.00 часа в пресклуба на БТА ПК "Екогласност", Зелената партия и Партията на зелените (обединени в ГЕОС - Граждански екологичен обществен съвет) ще дадат пресконференция на тема: "Отново заплаха от шистов газ. Международни зелени инициативи в България".

От 13.00 часа в пресклуба на БТА Гражданска коалиция за устойчиво ползване на европейските фондове в България (КУПФЕС) организира дискусия на тема: "Алтернативни предложения на гражданския сектор за програмирането на европейските фондове 2014 - 2020 г."