Дядо Коледа каца с полет от Лондон

Мисия Пловдив

20-12-2012, 10:30

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Белобрадият старец ще раздава подаръци на летище Пловдив

Дядо Коледа каца на летище „Пловдив” с полет от Лондон. Това ще се случи утре. Белобрадият старец ще пристигне със самолет на „Райънеър” точно в 11,40 часа. Той ще бъде посрещнат от близо 100 деца от Дома за деца лишени от родителска грижа „Гергана” в Нареченски бани и дом „Незабравка” – Стара Загора. За първи път малчуганите ще станат свидетели на пристигането на Дядо Коледа, като те ще видят слизането му по стълбата от самолета. След него ще слязат и пътниците от Лондон. После той ще раздаде подаръци и лакомства на всички послушни деца. Организацията е направена от Агенция „Закрила на детето”, под егидата на министъра на транспорта. На официалното посрещане на Дядо Коледа у нас се очаква да присъства кметът на Пловдив Иван Тотев, областният управител Здравко Димитров и депутати от региона.

Летище „Пловдив” е подготвило детско парти за децата в неравностойно положение и е организирало логистиката и транспорта на малчуганите.

„Мечтата на всяко дете е да види на живо Дядо Коледа и за най-малките това е истинско преживяване”, споделят от екипа на пловдивския аеропорт.