Сестрата на Бойко: Преосмислих живота си след тумора!

Животът

22-12-2012, 13:02

Снимка:

bTV

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Живеех и работех на екс, но Господ ми даде спирачка, каза д-р Красимира Иванова

"Моите лекари, които са едни от най-важните хора в моя живот, направиха чудо, вече се чувствам много добре и съм готова да тръгвам на работа. Надявам се от 3 януари да се върна на работа в нова болница. Искам да участвам в проект за реформа на общинското здравеопазване" Това заяви в предколедното издание на предаването „Факторът Кошлуков” в националния ефир на TV7 сестрата на премиера Бойко Борисов д-р Красимира Иванова.

В студиото на Емил Кошлуков тя си припомни изпитанията на 2012 година, когато претърпя операция от тумор в мозъка.

 

"Преосмислих доста неща в живота си, живеех и работех на екс, желанието ми беше да съм полезна на професията си, но след като аз не можах да си сложа спирачка, Господ ми я даде", сподели д-р Иванова.

Тя се надява всички в къщи да се съберат за Коледа и брат й също да успее да се присъедини към семейния празник.

Докторката увери, че с брат си категорично не коментира здравната политика, разговарят само за лични неща и преживявания.
"Никога не се е случвало колегите ми да искат чрез мен услуги от премиера, няма какво да поискат от него", допълни още сестрата на Бойко Борисов.

Тя смята, че не е редно в медицината да има политически пристрастия, защото „няма какво толкова да се воюва на този фронт”. „Ако малко повече се мисли за бъдещето на България, и самите политици не би трябвало да са толкова остри един към друг, защото е Коледа”, вярва Красимира.