Правихте ли го с джудженце?

Животът

22-12-2012, 15:57

Автор:

24 часа

Всичко от Автора

"Няма нищо по-романтично от това да правим любов с мъжа ми край коледната елха", споделя жена с 30-годишен брак.

Снежанка, Дядо Коледа, 7-те джудженца и дори еленът Рудолф с червения нос са порногерои във въображението на някои. Те често се оказват изрисувани в крайно неприлични пози в карикатури и комикси.

На какво се дължи това безобразие, ако не на сексмагията на Коледа? Тя и големите количества алкохол, които обикновено се пият по празниците, подбуждат тийнейджъри и зрели хора да се опрашват на поразия на светия празник.

"Няма нищо по-романтично от това да правим любов с мъжа ми край коледната елха", споделя по темата жена с 30-годишен брак. Според проучвания от последните няколко години през януари има с 25% повече нежелани бременности, отколкото през всички останали месеци в годината.

Учениците най-често се чувстват задължени да загубят девствеността си по Коледа. Нелепо, но факт - също потвърден от британско проучване от 2008 г. Според него 42 на 1000 момичета правят секс за първи път именно в празничната нощ. Те специално си я набелязват месеци, дори години преди това. Нещо повече - това дотолкова се е превърнало в стереотип, че мнозина се чувстват задължени "да го направят" точно тогава. Това важи и за момчета, и за момичета.

Причината е, че младите дами искат това важно за тях събитие да бъде специално. Желаят то да се запечата завинаги в спомените им, да е обвито във вълшебство. Каква по-вълшебна нощ би могъл човек да си представи от коледната?
Романтиката под елхата не е грехота, а израз на обич. Колкото до преобличането в къса червена рокличка, под която се вижда голото дупе на Снежанка и в червен дядоколедовски костюм с дупка отпред на панталоните - това са различни неща, но също допустими, щом доставят радост на влюбените. Двойките, които са решили да играят на белобрадия дебелак и непослушната Снежанка, не бива да се чувстват виновни. Всяко разнообразие в сексуалния живот води до още повече сексуален живот, което значително съживява дори и най-окаяната връзка.

Ето няколко примерни диалога, с които да обогатят ролевата игра, а защо не и домашното порно.

Диалог №1 

Дядо Коледа: Хо-хо-хо! Снежанке?! Къде са подаръците?
Снежанка: Под елхата, Дядо Коледа.
Дядо К.: Какво виждам? Разкъсана опаковка? Защо си отворила подаръка си, лошо момиче такова?!
Снежанка: Дядо Коледа, не можах да се сдържа. Исках да видя дали не си ми донесъл близалка. 
Дядо К.: Близалка ли търсиш? Ела тук да видиш какво имам за теб. 

Диалог №2

Снежанка: А, Дядо Коледа! Ти идваш толкова отдалече. Ето ти кебапче и чаша вино да се освежиш. Какъв подарък ми носиш?
Д. К.: Ела, дъще. Седни на дяда на скута. Ето!
Снежанка: Аууу! Вибратор! и лубрикант! Но какво да правя с тях?
Д. К.: Ей сега ще ти покажа! 

Анкета в интернет се допитва кой е най-сексапилният герой от коледната нощ. 
С най-много гласове (63%) е Снежанка. 31 на сто смятат, че Добрия старец с дебелия корем също си го бива. Вероятно те са млади жени, които отъждествяват Дядо Коледа с бащинската фигура на богатия и щедър любовник, обясняват психолози. 7% намират привлекателност в джудженцата, като от тях с най-висок рейтинг е Работливко, за когото се смята, че и в леглото е така трудолюбив. Глупчо и Свенливко също имат фенове, докато за Сърдитко, Кихавко и Сънливко нито един от анкетираните не е сметнал, че са сексапилни. Червеният нос на елена Рудолф, за когото злонамерени
 твърдят, че е пияница, изглежда, навява асоциации с онзи виц за късогледия гинеколог. (По какво си приличат късогледия гинеколог и здравото куче? - По мокрия нос.) На шега или на сериозно еленът водач във впряга на Дядо Коледа е посочен за сексуален обект от 17 души.

Така че порнофантазии на коледна тематика не липсват. Звучи кощунствено, но утехата ни е, че историята за Този, който живее на Северния полюс, няма пряка връзка с религиозния празник Рождество. Образът на дядото, заробил хиляди джудженца да чукат и завинтват целогодишно играчки, е създаден от производител на марка безалкохолни напитки.

Това, срещу което трябва да се борим, е онзи процент от една четвърт, цитиран по-горе. А именно - нежеланите бременности. Най-семейният празник Коледа е време за производствени и непроизводствени партита, които често преминават в безпаметни напивания. Човекът, употребил алкохол, е два пъти по-склонен да се отдаде на разюздан секс без съответните предпазни средства. Може би не сме в състояние да предотвратим част от събитията, които биха могли да ни се случат на пияна глава. Но можем да направим най-важното - да вземем презервативи.

Когато се събудим на чуждо място и още дезориентирани стъпим в повръщаното до кревата, употребеният кондом сред омачканите завивки ще бъде единствената ни утеха.

Съвети:

1. По празниците има опасност да му отпуснем каиша. След като хапнем, пийнем и се разнежим от романтиката на момента, може да забравим да се пазим. А белята става за секунди. Бам! И милиони сперматозоиди са се устремили към очакващата ги яйцеклетка.

2.Ако имате постоянен партньор, вероятно вече сте се погрижили за контрацептивите. В противен случай просто не излизайте от вкъщи без презерватив в джоба или дамската чантичка. Нищо, че сте на противозачатъчни. Презервативите предпазват от венерически заболявания и СПИН. Със сигурност не искате да запомните коледната нощ точно с това.

3.Случва се покрай голямото коледно ядене да получите стомашно разстройство, може и да не усвоите достатъчно противозачатъчното. В тези случаи за по-сигурно може да се вземе и хапче за след секс. То действа до 72-ия час след предполагаемото зачеване.

Съвети за решилите да загубят девствеността си:

1.Решили сте точно на Коледа да загубите девствеността си? Дано не смятате и да се напиете за кураж. При тези неща няма смисъл от бързане - не е влак да го изпуснете. Планирайте добре и не се чувствайте длъжни да стане непременно сега. Романтика и красота може да си създадете и във всяка друга нощ освен коледната. А нея най-добре запазете за семейството.

2.Щом е наложително да го направите, трябва да си подсигурите няколко неща: достатъчно време, презервативи и сигурност, че някой няма да нахлуе в стаята. В случай, че партньорът е неопитен, “репетирайте” няколко дни преди това да му поставяте кондома. Има инструкции в интернет. Без презервативи не го правете за нищо на света. И от първия път се забременява.

3.Може да пийнете съвсем малко алкохол - две-три глътки би трябвало да са напълно достатъчни да пораздвижат кръвта ви и да ви придадат смелост, без да загубите контрол върхи тялото си. Не позволявайте и на партньора да се налива. Ако сте пияни, няма да се получи нито по-добре, нито по-паметно.