Левски би София-Запад за сефте

Спорт

22-12-2012, 17:26

Снимка:

Sportline.bg

Автор:

Sportline

Всичко от Автора

Професионалистите се наложиха с дузпи

Футболистите на ПФК Левски спечелиха традиционния благотворителен мач по футзал срещу отбора на Левски София-Запад.

Срещата започна с категорично предимство на професионалните футболисти, съобщава Sportline.bg. С два гола блесна Орлин Старокин, а един добави друг от по-известните участници в мача - Станислав Ангелов. Редовното време завърши 4:4 след 3 поредни гола за Левски-Запад, които преди това бяха изостанали с 1:4. При дузпите обаче Пелето и компания не сбъркаха нито веднъж и спечелиха с 5:4.

За професионалистите играха още Тодор Чаворски, вратарят Ивайло Василев и пресаташето на клуба Кирил Лулев. Това е първа победа след три поредни загуби за футболистите на ПФК Левски в този сблъсък.

На полувремето Станислав Ангелов награди отбора победител в турнира по футзал за деца, родени 2001 година, който се състоя в същата зала. Събраните средства от срещата ще бъдат дарени за лечението на фена на Левски Любомир Тодоров, който страда от коварна болест.

След срещата Николай Митов сподели следното: "Този мач е важен за нас. Ние сме длъжни да доставяме удоволствие на публиката. Тя е най-важна за Левски. Предните години професионалният тим губеше мачовете, дано сега този успех да ни донесе късмет и да станем шампиони."