Неделен Showbuzz-ИК

Булевард

23-12-2012, 12:00

Снимка:

Facebook

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Николета остана без гръд, Емилия бременее шест пъти от Анелия, а Клуни отказа брак, защото "умира"

Е, оцеляхме напук на тези "гадни" маи. Ако има тъжни от факта, че краят на света така и не настъпи, това са точно пет души в света. Рич и Брук от "Дързост и красота", Дънкан Маклауд, Чък Норис и Лили Иванова така и няма да отидат на афтър-партито, което бе организирано в тяхна чест за 22 декември.

Петимата ги оставяме да страдат и да изгарят от любопитство какво е било менюто и ще се занимаем с героите на тази седмица.

Като стана въпрос за апокалипсис няма как да не започнем с феновете на Николета Лозанова. За тях светът свърши предварително след като моделката ги изненада неприятно с поредната снимка във Facebook. От нея е видно, че визитката на плеймейтката - пищната й силиконовата й гръд, почти липсва. Гръдната й обиколка е намаляла до размерите на кльощава манекенка, което предизвика прединфарктни състояния на нейните последователи. За радост, виновен за всичко се оказа любимата програма на известните жени - Photoshop.

Друга любимка на българите и известна с известността си - Антония Петрова, заплаши, че ще става московчанка. Тя си вкара ефектен автогол с това свое желание, тъй като наля масло в кацата на хората, които я титуловат като Мис Крокодил. Техните реакции не закъсняха и обясниха новото жителство с факта, че подобно влечуго у нас може да вирее само в зоологическата градина. Ние пък не виждаме логиката Москва да е по-добър град за живеене за крокодилите, но важното е пиара да си върви.

От модните среди скачаме смело в попфолка, като този път героят в жанра се нарича Емилия. Певицата, която дели един покрив с бизнесмена Коко Динев, се ядоса, че постоянно й гледат корема и само тази година била забременяла шест пъти. Според клюката не от Коко, а от Анелия. Шест пъти не е никак малко, но пък за да ги има значи коремчето на блондинката не е било хлътнало. Позволяваме си съвета Емилия да отделя повече време за коремните си мускули във фитнеса, като по този начин ще затвори устата на явно зациклилата на тема бременост Анелия.

На Емилия дертовете обаче ни изглеждат направо мижави в сравнение с тези на Меган Фокс. Тя направо се филмирала след участието си като Бела във вампирския филм "Здрач" и докато била бременна си мислела, че носи в утробата си кръвопийче. "Сякаш бях изгубила жизнеността си, нещо нечовешко се случваше с мен", разказва Мегън. Е, природата явно си знае работата и в крайна сметка красавицата се радва на здраво бебе.

Сексимволът Джордж Клуни пък е готов да стане адвокат на дявола само и само да не мине под венчило със сегашната си приятелка Стейси Киблър. Последното му оправдание е, че не иска да узакони връзката с 18 години по-младата си приятелка, защото... умира!

"Джордж твърди, че тялото е твърде ощетено от различни болести и други беди през годините и затова не може да бъде добър съпруг и баща", издаде го Стейси. Киблър обаче е категорична, че няма да го остави на мира, докато не й стане законен съпруг. По думите й, любимият й страда не от малария, а от "бракофобия".

По традиция ще завършим с музикален поздрав, а днес ще прибавим и пожеланията за весели коледни празници с богата "блажна" трапеза след постите и блага ракийка. Наздраве!

 

P.S. Изборът ни е Криско не заради тематиката на песента, а затова, че намери сили и излезе от скандала с благотворителния концерт в Стара Загора. През седмицата той дари 1000 лева на болния Миро и замаза гафа, че си тръгна без да пее миналата събота.