Три деца измръзнаха заради пияната си майка, на едното ампутираха крака

Животът

23-12-2012, 12:50

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

22-годишната майка се скарала с мъжа, с когото живеела на семейни начала. Ядосана, тя взела децата и се отправила пеша към съседното село

Три деца от Ишимски район на област Тюмен в Русия бяха докарани премръзнали в болница, след като пияната им майка ги извела леко облечени на минус 33 градуса, съобщи "Комсомолска правда". На едно от децата, на 2 г., се наложило да бъде ампутиран единият крак.

22-годишната майка се скарала с мъжа, с когото живеела на семейни начала. Ядосана, тя взела децата и се отправила пеша към съседното село.

На трите дечица, на 6 и 2 г. и на 9 месеца, били нахлузени ботушки на бос крак. Били по бельо и тънки палтенца. Заради истинския сибирски студ навън получили замръзвания от 2-ра и 3-та степен по ръцете, краката и лицето. В най-тежко състояние било 2-годишното момченце. Другите две деца са под наблюдението на лекарите в инфекциозната болница на Ишима.

Случаят се разследва от полицията и прокуратурата. Досега не е имало сигнали за нехайно поведение нито срещу младата майка, нито срещу приятеля й./24 часа