Медсестрата на Кейт имала мания за самоубийство

Крими

23-12-2012, 12:55

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

През декември миналата година тя изпила свръхдоза хапчета в семейния си дом в Индия. Спасили я в болница, но 9 дни по-късно Салданя пак опитала да се самоубие, скачайки от сграда

Медицинската сестра, която се самоуби след като я измамиха по телефона за херцогинята на Кеймбридж, е посягала на живота си два пъти миналата зима. Тогава на Хасинта Салданя са били предписани антидепресанти, разказва "Дейли мейл".

През декември миналата година тя изпила свръхдоза хапчета в семейния си дом в Индия. Спасили я в болница, но 9 дни по-късно Салданя пак опитала да се самоубие, скачайки от сграда.
46-годишната индийка прекарала няколко дни в интензивното отделение преди да получи психиатрична помощ и да започне 9-месечен курс на лечение с мощни антидепресанти.
В началото на декември Хасинта бе измамена от двама австралийски радиоводещи, които се престориха по телефона на кралицата и принц Чарлз, за да получат информация за бременната Кейт. Медсестрата толкова се срамувала от случката, че не казала нищо на съпруга и децата си, въпреки че се чули няколко пъти. Три дни след шегата на журналистите Салданя бе намерена обесена с шал в болницата в центъра на Лондон, където работи./СтандартНюз