Цветан Василев поиска главата на Боби Михайлов

Спорт

23-12-2012, 15:43

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

"Няма никакво съмнение, че ръководството на БФС трябва да си ходи"

Собственикът на Ботев (Пд) Цветан Василев официално поиска главата на президента на БФС Борислав Михайлов. Според бизнесмена, шефът на футболната ни централа не може да се справя със задълженията си и трябва час по-скоро да освободи поста, който заема.

"Многото скандали през есенния полусезон се дължат на нервността на определени хора и отбори, както и на неадекватното ръководене на Футболния съюз", коментира Цветан Василев в ефира на ТВ7.

Собственикът на Ботев (Пд) заяви също, че е крайно недоволен от начина, по който бяха договорени телевизионните права за преки излъчвания на мачовете от шампионата в "А" група. "Нямам никакво съмнение, че ръководството на БФС трябва да си отиде, отсече той. - Дори и само заради скандалите около телевизионните права. Вината е изцяло в ръководството – без ясни правила за провеждането на конкурси видяхте до къде се стигна. На всичкото отгоре, освен че бяха предоставени правата по някакъв начин под масата, но и качеството на излъчване е като на кабеларка. Просто Боби Михайлов показа, че не може да се справи със задълженията си".

Още спортни новини четете в Sportline.bg