Лукс и екстравагантност при празничните прически

Бургас Лайф

23-12-2012, 18:14

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Красивата и изискана прическа е финалния акорд на перфектната визия

Месец декември е изпъстрен с безброй специални поводи, заради които си струва да отделим още по-задълбочено внимание към външния си вид. Красивата и изискана прическа е финалния акорд на перфектната визия, пише emodno.com

Предложенията са дело на известния британски коафьор Ерол Дъглас, който е носител на множество почетни награди в сферата на неговата дейност.Кадрите са заснети от фотографа David Mannah. На всяка една снимка дамската коса е придобила живот, внушавайки класа и шик чрез прическата.

Фризурите звучат стилно, но носят и необходимата доза екстравагантност и дързост, за да се откроите сред останалите. Има невероятни попадения както за жените, които предпочитат късата дължина, така и за любителките на романтичните къдрици или правата елегантна коса.

Колоритната палитра е изключително богата - от пепеляво и платинено русо, медно, морковено, синкаво, шоколадово и патладжан. Силуетите при прическите носят усещане за скулптурна пластика. Ерол Дъглас е постигнал интересни резултати, поставайки на пиедестал динамиката и движението при дамските фризури.