Компютри за 20-ина лева изкараха данъчните в Бургас

Парите

24-12-2012, 06:00

Автор:

Славея Стоянова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Данъчните продават фитнес за 100 бона в “Меден Рудник”

Служителите на приходното ведомство изкарват на тезгяха и цялото обзавеждането и оборудването на голям курортен хотел.

Копирни машини, климатици и компютри на безценица изкараха инспекторите на НАП-Бургас на търг. Kомпютрите започва вървят между 19 и 29 лв. Маркова копир машина "Канон" излиза на тезгяха с начална цена 204 лв., а 338 лв. е първоначалната цена за климатик.

Огледът на вещите може да се извърши от 7-и до 11-и януари на адрес гр. Ямбол ул. "Руен" 1А от 10 до 17 часа. В същия период ще се приемат и офертите. Разглеждането на предложенията ще се извърши на 16-и същия месец от 11 часа. Осем броя шевни машини на различни марки с цени от 153 до 208 лв. също излизат на търг, става ясно още от описния лист на инспекторите.

Бургаските данъчни изкарват на тезгяха и цялото обзавеждането и оборудването на голям курортен хотел.  19 броя електрически плота, абсорбатори и фурни за вграждане "Crown" се търгуват в комплект с начална цена 10 хил. лв.

В пакета влизат още 19 миялни машини и хладилника "Midea" и два с марка "Neo", пише още в обявлението на инспекторите. Търгът с тайно наддаване ще се състои на 22 януари, а оферти се приемат от 8-и до 18-и януари. Служителите на приходното ведомство пускат за продажба още маси, кресла и дивани, мивки, фритюрници и матраци.