Снежанки прекрасни

Хороскоп

24-12-2012, 14:14

Снимка:

@tonykelly

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Кога женските хитринки са най-ефективни, можем да научим от вечната красавица-Луната, която в своето движение ни съдейства, помага и учи-всеки път различна, но винаги красива.

Всяка жена иска да бъде красива, а празничните дни освен всичко друго са и повод да подчертаем и излъчим личното си обаяние. Някои ще бъдат мотивирани от възможността да привлекат вниманието към себе си, други съвсем по женски просто ще проявят женския принцип призван да създава и поддържа красотата и хармонията в света. Всяка жена също така, има своите малки тайни, които бързо могат да я превърнат в принцеса. Кога обаче женските хитринки са най-ефективни можем, да научим от вечната красавица-Луната, която в своето движение ни съдейства, помага и учи-всеки път различна, но винаги красива.

 

И така:

За посещение във фризьорски салон най-подходящи са дните около 30 декември. Прическите оформени преди пълнолунието на 28 декември вероятно няма да запазят за дълго формата си, тъй като в този период косата расте бързо. Затова пък, ако желаете просто да стимулирате растежа и и да я наравите по-здрава и бляскава това е вашето време. То е подходящо и за зимните феи, които ще посрещнат празниците с фриволно развети коси. Ако боядисвате косата също ще трябва да го сторите преди пълнолунието, за да може цветът да съхрани по-дълго дълбочината и блясъка си. 26 и 27 декември дават възможности за експерименти и ексцентрични вдъхновения, но следва да имате предвид, че скоро след празниците отново ще трябва да посетите фризьорския салон за да обновите визията си. Почитателките на визуалните обеми и шикозния блясък обаче бе било добре да поизчакат до последните дни на месеца. На 30 декември Луната влиза в Лъв и това е времето,  когато всяка дама ще се почувства истинска царица  с прическа достойна за царска корона. Категорично избягвайте  28-29 декември обаче - процедурите по-скоро ще влошат състоянието на косъма, а що се отнася до формата, ще бъде цяло чудо, ако успеете поне да се приберете у дома  с новото си творение.

Маникюра е подходящо да оформите в първите празнични дни- 24-25 декември, но ако не успете можете да го направите и на 30-31 декември. Периода 26-29 декември е неподходящ, особено за ноктопластика и използване на силни химически средства. Ако ви налази тревожно чувство че нищо не правите за външният си вид през тези дни, не изпадайте в паника -можете да се погрижите за блестящата си усмивка, като  посетите стоматолог за премахване на зъбния камък и избелване на зъбите. 27 декември също така е изключително подходящ за процедури насочени към подхранване и регенериране на кожата , особено ако са съчетани с масаж. 28,29 и 30 декември пък ще ви изненадат с ефекта от лимфодренажния масаж. Тогава можете успешно да отстраните и малки кожни несъвършенства, както и нежеланото окосмяване.

Тези препоръки, са базирани на фазите на Луната и нейното движение по зодиакалния кръг. Те целят оптимален ефект и в случай че не търсите такъв можете да планирате грижите за красотата съобразно личните си планове и нужди. Сигурна съм, че всяка жена знае как да се погрижи за себе си, но горните препоръки със сигурност ще направят грижите ефективни и трайни.
Успех и Весели празници!