"Татко" сред най-желаните подаръци тази година

Животът

25-12-2012, 13:20

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

За какво мечтаят децата

Тази година в списъка с желания до Дядо Коледа освен традиционните играчки попаднаха и доста необичайни молби. Голяма част от децата искат белобрадият старец да им донесе не друго, а просто "татко” , пише вестник "Дейли Телеграф".

Според изследването, в което са 2000 британски родители повечето малчугани поставяли ново братче или сестра най-отгоре в списъка с коледни желания. Непосредствено след него се нареждал "истински елен''.

"Кон домашен любимец" е третият най-популярен избор, следван от "кола" на четвърта позиция. Встрани от материалните желания на децата най-мечтаният подарък в списъка остава "татко". Традиционните надежди за сняг се нареждат на девето място. Някои от малките пък са поискали от Дядо Коледа „цяла къща”.

В класацията топ 50 на "Най-желаните подаръци" 17 са свързани с домашни любимци и животни, като по-креативните деца си мечтаят за магаре, пиле или слон.

В списъка естествено присъстват и iPhone и iPad.

Някои чудати малчугани са поискали за Коледа "луната" и "машината на времето". Едно от тях дори си мечтаело за Ева Лонгория, съобщава БТВ.