На ръба на оцеляването - рускиня на 39 години само 25 кг (СНИМКИ)

Животът

25-12-2012, 13:37

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Диета превърна Валерия в жив скелет

Диета превърна рускиня в жив труп. Сега тя е на 39 години и тежи само 25 кила. Валерия Левитина е най-слабата жена на света, пише Экспресс газета online, цитирано от 24 часа.

Като момиче тя била поносимо слаба и привлекателна, обаче психически се комплексирала от телосложението си. С родителите си се мести да живее от Русия в Америка.

Като по-малка Валерия е изглеждала съвсем нормално дете. Успяла даже да участва в конкурс за красота.

Мислила се за дебела и започнала да слабее до критически граници. В резултат на последните няколко години животът й започнал да виси на косъм.

25-килограмовото тегло на Валерия е в резултат на гладната стачка, която тя устроила в името на красотата и мъжкото внимание.

В момента Левитина не различава вкусовете на продуктите. По строга схема тя приема протеини, мазнини и въглехидрати. За да не й падне кръвното, е принудена да пие литри силно кафе.

Валерия живее в Монако и се надява да оздравее, благодарение на топлия климат там. Издържа се само от парите, които взима като безработна.

За първи път от 23 години, след като се разделя с родителите си в Америка, Валерия се завръща в Москва. И не би имала нищо против да остане в родината си, казва тя, защото в Русия се чувства по-добре.