Какво ни очаква през 2013: Годината на Змията

Животът

26-12-2012, 11:35

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Черната змия завладява света с две свои оръжия - отровата и очарованието си

Годината на Змията настъпва на 10 февруари 2013 г. и ще продължи до 31 януари 2014 г.

Китайското название на годината на Змията (Змея) е Ши.

Съответстващ знак в западния зодиак: Дева

Елемент: Огън

Полярност: Отрицателна

Змията е символ на годините:... 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001,  2013 ...

На годината на Змията съответстват цветове като черното, синьото и зеленото. Стихия е водата, която символизира подвижност, динамика и промяна.

Талисман на 2013 година е Черната водна Змия. Тя носи на хората неочаквани промени, нестабилност и промяна. Затова трябва да бъдем по-внимателни и наблюдателни.

Хората, които са родени в годината Змията, са сложни личности, от раждането си дарени с мъдрост, но и неразговорчивост. Техните дела винаги вървят идеално, но често са скъперници. Понякога са егоисти. Често не вярват на разсъжденията на другите, разчитат само на собствената си прецента. Решителни и целеустремени характери, те силно преживяват своите неуспехи. Външно са спокойни, но са страстни натури. Обикновено се отличават с привлекателна външност и богат вътрешен свят, но част от тях се сблъскват със семейни проблеми.

Човекът, роден в годината на Змията, е най-мъдрият и най-загадъчният в сравнение с другите зодиакални знаци от китайския хороскоп. Напълно възможно е, благодарение на скритите си възможности, той или тя да стане философ, богослов, политик или финансист.

Змиите са уверени в себе си и обикновено не търсят чуждо мнение. В трудна минута обаче подават ръка и разглеждат ситуацията разностранно.

Този тип хора често има около себе си предани и грижовни приятели.

Змията завладява света с две свои оръжия - отровата си и очарованието си. Тя се откроява в тълпата, стилът й е безупречен - от дрехата до поведението.

Змията е умна, притежава прекрасна памет и добре се справя с финансовите въпроси. Говори сдържано и тихо, притежава силен характер, за да сдобие с веднъж пожеланото. По отношение на семейството и приятелите е предана, пише genon.ru.

Най-успешна ще бъде годината за хора, които се занимават с умствена дейност, учени, анализатори, учители, политици и т.н. Основното нещо през годината на Змията е да изберете правилната тактика.

Змията е студена и пресметлива, затова не очаквайте през нейната година бурни, любовни страсти, но пък годината на Змията дава шанс да срещнем сродна душа веднъж и завинаги, за цял живот, а също така и узаконяване на отношенията. Годината на Змията благоприятства създаването на трайни съпружески отношения.

В началото на годината на Змията всеобщото внимание ще бъде фокусирано върху потребностите на държавата. При много хора ще се появят проблеми от битов характер, недостиг на основни неща, необходимост от подобряване и преустройство на жилищата.

Звездите ще бъдат благосклонни към тези хора, които внимателно ще планират времето си, предвиждайки потенциалните проблеми и обмисляйки всяка стъпка във всичко, което ще правят.

Годината на Змията ще носи здраве само за тези, които ще го следят отблизо, ще се пазят от инфекции и ще прочистят организма си cлед края на зимата от натрупаните в него токсини.

Към средата на годината започва най-ползотворният период. Всички ще започват да бързат и да работят добре. Важна работа предстои на хората на ръководни постове, на тях ще им се наложи да организират задружен, приятелски работен колектив.

Годината на Змията не е подходяща за околосветско пътуване и туристически приключения.