Пияндурници се млатят с дърво в Правец

Крими

27-12-2012, 12:28

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Скандал на кръстовище доведе до среднощен екшън

Обилно полят с алкохол инцидент се е случил предпразнично в Правец, а при него е задържан 21-годишен рецидивист, съобщиха от ДМВР - София.
В събота около 2.35 часа през нощта 36-годишен жител на Правец се оплакал в полицията, че на кръстовище в града е бил нападнат от роми.

Потърпевшият, който бил във видимо нетрезво състояние, обяснил, че пътувал с автомобила заедно със свой приятел, когато на въпросното кръстовище били застигнати от "Опел Астра". Между двамата водачи възникнал спор, който бързо преминал в скандал, при което водачът на опела, въоръжен с дърво, изпочупил стъклата на другия автомобил.

Непосредствено след това от астрата наизлезли още петима мъже и една жена, които също се включили в мелето. Незабавно след получаването на сигнала полицейските служители се заели с издирването на извършителите и не след дълго влезли в дирите на групата.

Установена била самоличността на нападателя, шофирал опела - 21-годишен мъж от село Манаселска река, осъждан за кражби.

В колата му било открито и дървото, с което унищожил автомобила на тъжителя. Потърпевшият и неговият придружител били изпробвани за употреба на алкохол, при което дрегерът отчел наличието на 3.50 промила у водача и 2.82 промила у приятеля му.

Шофьорът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.