Нова версия: Уитни Хюстън била убита от наркодилъри

Булевард

27-12-2012, 12:11

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Частен детектив с нови разкрития около смъртта на певицата

Частният детектив Пол Хюбъл разкри нова версия за смъртта на Уитни Хюстън.

Аутопсията на певицата установи, че тя се е удавила във ваната в хотелската си стая в Бевърли Хилс, след като приела наркококтейл от кокаин, марихуана и редица други лекарства.

Според Хюбъл обаче Уитни е била убита от наркодилъри и ново видео от охранителна камера доказвало това.

Следователят твърди пред "Нешънъл Инкуайър", че се натъкнал на доказателство, което предал на ФБР, показващо, че 48-годишната певица е била убита заради дълг към наркодилъри.

Звездата била мишена на множество "влиятелни наркобосове, които изпратили главорези, за да вземат огромния дълг, който тя имала заради наркотиците". Според новата хиповеза Хюстън дължала 1,5 милиона долара.

Пред "Дейли Мейл" обаче Хюбъл заяви, че не знае със сигурност дали певицата е била убита, а твърди само, че доказателствата, с които разполага, насочват в тази посока.

Той посочва, че звездата получила доставка с кокаин в стаята си в деня преди смъртта си и я чули да казва, че е "уморена от този боклук".

Следователят разполагал с видео от охранителна камера, което показва как двама неизвестни мъже заминават за Бевърли Хилс и се внедряват в близкото обкръжение на певицата. Според Хюбъл тези мъже се промъкнали в хотелската стая на Уитни и я убили. Той не е съгласен и със заключението на съдебно-медицинската експертиза, че смъртта на звездата е "инцидентна".

"По тялото на Уитни има класически рани от отбрана, които вероятно са се появили, докато се е борела за живота си", казва Хюбъл пред "Нешънъл Инкуайър". Частният следовател твърди, че има доказателства и че хотелската стая на Хюстън е била преобърната, което е допълнителен знак за ожесточена битка.

Той заяви, че е предоставил доказателството си на отдела на ФБР в Чикаго с надеждата, че агенцията ще започне наказателно разследване. От ФБР за момента не са коментирали информацията.

Хюбъл, който е бивш полицай от Чикаго, преквалифицирал се в актьор след пенсионирането си, твърди, че провел разследването, след като бил нает от клиент, който не повярвал на официалните информации за смъртта на Хюстън. Той смята, че полицията в Бевърли Хилс не е разследвана изцяло смъртта на певицата, защото не иска да привлича негативно внимание към града и към хотел Бевърли Хилтън.